Kick-Off во Виена

Во ноември 2019, во Виена се одржа Kick-Off состанокот каде 12 партнери од 10 Европски региони се сретнаа за да ги отпочнат активностите во рамките на проектот REPLACE. Нивната заедничка цел е: замена на стари системи за греење и ладење со нови, зелени алтернативи.

Cookie Consent with Real Cookie Banner