REPLACE на прв поглед – видеото е веќе достапно

Климатските промени се еден од најважните предизвици со кои се соочуваме денес. Истовремено постои огромна побарувачка на енергија во Европа – имено 50% произлегува од потребите за греење и ладење.

Од видеото може да научите:

  • кои се предизвиците при замена на системите за греење и ладење,
  • каква е мисијата на REPLACE и во кои целни региони проектот е активен,
  • како проектот Ви помага одржливо да се загревате и ладите,
  • и како Вие, Вашиот регион и климата може да имаат корист од REPLACE.

Преводот може да се избере преку „Settings“.

Cookie Consent with Real Cookie Banner