Акценти на REPLACE в Хърватия: Запознаване на специалистите с екологосъобразните възможности за отопление и охлаждане – участие на REPLACE в най-голямото изложение в Загорската жупания

Дори професионалистите може да се нуждаят от помощ, когато става въпрос за екологосъобразно отопление и охлаждане. И кой друг би могъл да окаже такава подкрепа, ако не партньорът в REPLACE – REGEA по време на тринадесетия панаир на Търговската камара на Крапина-Загорие – най-голямото събитие, провеждащо се в региона на Загорие, събиращо бизнесмени, занаятчии, семейни земеделски стопанства и много други.

Тридневното търговско изложение се проведе в Крапина от 8 до 10 септември 2022 г. и в него взеха участие общо 157 изложители от промишлеността, Центъра за предприемачество на област Крапина-Загорие, множество семейни земеделски стопанства, представители на енергийния бранш, финансови институции, традиционни и модерни занаяти. Изложението бе посетено от над 1500 професионалисти и обикновени граждани.

REGEA, съвместно с компания, която има дългогодишен опит в производството на парни котли, съдове под налягане и топлообменници и, която иска да разшири производството си в областта на възобновяемите енергийни източници, в рамките на панаира популяризираха проекта REPLACE и насърчиха посетителите да заменят остарелите си системи за отопление с по-ефективни, екологосъобразни алтернативи. Посетителите на изложението получиха и екземпляри от наръчниците за професионалисти на REPLACE .

​​Организатори на изложението бяха област Крапина-Загорие, община Крапина, Занаятчийската камара на Крапина-Загорие, HGK – Камара на регион Крапина и Радио Кай.

Cookie Consent with Real Cookie Banner