REPLACE highlight u Hrvatskoj: Informiranje stručnjaka o klimatski prihvatljivom grijanju i hlađenju – REPLACE na najvećem zagorskom sajmu:

Čak i profesionalci mogu koristiti podršku kada se radi o klimatski prihvatljivom grijanju i hlađenju. A tko će bolje pružiti tu potporu nego REPLACE projektni partner REGEA na trinaestom sajmu HGK, najvećem okupljanju gospodarstvenika, obrtnika, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i mnogih drugih u zagorskom kraju.

Ovaj trodnevni međunarodni sajam održan je u Krapini od 8. do 10. rujna 2022. godine na kojem je sudjelovalo ukupno 157 izlagača iz industrije i velikih izvoznika, Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije, brojna obiteljska poljoprivredna gospodarstva, predstavnici s terena. energetike, financijskih institucija, tradicionalne i moderne trgovine. Sajam je posjetilo više od 1500 posjetitelja, stručne i šire javnosti.

Gledajući uvijek unaprijed, REGEA je tijekom sajma udružila snage s tvrtkom koja ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji parnih kotlova, tlačnih posuda i izmjenjivača topline, a koja svoju proizvodnju želi proširiti i na sustave obnovljivih izvora energije. Zajedno s REGEA-om cilj je bio promovirati projekt REPLACE te motivirati posjetitelje sajma da stare sustave grijanja svojih kupaca, kao i vlastite, zamijene učinkovitijim i ekološki prihvatljivijim alternativama. Tijekom trajanja sajma posjetitelji su dobili REPLACE priručnik za instalatere, vodoinstalatere, dimnjačare i investitore.

​​Zagorski gospodarski zbor zajednički su organizirali Krapinsko-zagorska županija, Grad Krapina, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije, HGK – Županijska komora Krapina i Radio Kaj.

Cookie Consent with Real Cookie Banner