REPLACE Билтен

Ни претставува задоволство да Ве информираме за REPLACE – проект кој е целосно посветен на ефикасно греење и ладење. Во весникот може да дознаете зошто е клучно да се заменат неефикасните системи со одржливи алтернативи и како нашиот проект финансиран од ЕУ ги поддржува крајните потрошувачи, посредниците и инвеститорите да го сторат тоа.

Cookie Consent with Real Cookie Banner