REPLACE highlight u Hrvatskoj: Informisanje stručnjaka o klimatski prihvatljivom grijanju i hlađenju – REPLACE na najvećem sajmu u Zagorju

Čak i profesionalci mogu koristiti podršku kada je u pitanju klimatski prihvatljivo grijanje i hlađenje. A ko će bolje pružiti ovu podršku od REPLACE projektnog partnera REGEA na trinaestom sajmu Privredne komore Krapinsko-zagorske županije, najvećem skupu biznismena, obrtnika, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i mnogih drugih u zagorskom kraju.

Ovaj trodnevni međunarodni sajam održan je u Krapini od 8. do 10. septembra 2022., na kojem je učestvovalo ukupno 157 izlagača iz industrije i velikih izvoznika, Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije, brojnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, predstavnika iz oblasti energetike, finansijske institucije, tradicionalna i moderna trgovina. Sajmu je prisustvovalo više od 1.500 posjetilaca, stručnjaka i široke javnosti.

Uvek gledajući unaprijed, u okviru sajma REGEA je udružila snage sa kompanijom koja ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji parnih kotlova, posuda pod pritiskom i izmenjivača toplote, i koja želi da proširi svoju proizvodnju na sisteme obnovljivih izvora energije. Zajedno sa REGEA-om, cilj je bio promocija projekta REPLACE i da motiviše posjetioce sajma da zamijene stare sisteme grijanja kako svojih kupaca, tako i vlastite, učinkovitijim i ekološki prihvatljivijim alternativama. Tokom sajma posjetiteljima je podijeljen REPLACE priručnik  za instalatere, vodoinstalatere, dimnjačare i investitore .

​​Zagorsku privrednu komoru zajednički su organizovali Krapinsko-zagorska županija, Grad Krapina, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije, HGK – Županijska komora Krapina i Radio Kaj.

Cookie Consent with Real Cookie Banner