REPLACE poudarki, Hrvaška – Informiranje strokovnjakov o trajnostnem ogrevanju in hlajenju – projekt REPLACE na največjem sejmu v Zagorju

Partner projekta REPLACE, REGEA, je na trinajstem sejmu GZS Krapinsko-zagorskega okraja, največjem srečanju gospodarstvenikov, obrtnikov, predstavnikov družinskih kmetij ter drugih obiskovalcev, predstavil možnosti trajnostnega ogrevanja in hlajenja za izvajalce storitev.

Tridnevni mednarodni sejem je potekal v Krapini od 8. do 10. septembra 2022, na katerem se je predstavilo 157 razstavljavcev iz industrije in velikih izvoznikov, Podjetniški center Krapinsko-zagorskega okraja, številne družinske kmetije, predstavniki s področja energetike, finančne institucije in drugi. Sejma se je udeležilo več kot 1500 obiskovalcev, strokovne in širše javnosti.

Z pogledom naprej je REGEA v okviru sejma združila moči s podjetjem, ki ima dolgoletne izkušnje na področju proizvodnje parnih kotlov, tlačnih posod in toplotnih izmenjevalcev ter želi svojo proizvodnjo razširiti na sisteme obnovljivih virov energije. Skupaj z REGEA-o smo želeli promovirati projekt REPLACE in motivirati obiskovalce sejma, da zamenjajo stare ogrevalne sisteme svojih strank in tudi lastne z učinkovitejšimi, okolju prijaznejšimi alternativami. Med sejmom se je obiskovalcem delilo REPLACE priročnik namenjen inštalaterjem, vodovodarjem, dimnikarjem in investitorjem.

Dogodek GZS Zagorje so organizirali skupaj z Krapinsko-zagorskim okrajem, Mesto Krapina, Obrtna zbornica Krapinsko-zagorskega okraja, HGK – Okrajna zbornica Krapina in Radio Kaj.

Cookie Consent with Real Cookie Banner